Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan kell megcsinálni azt h...

Zsan22 kérdése:

Hogyan kell megcsinálni azt h csak az én google fotómba legyenek a képeim és máséba ne legyen?

Figyelt kérdés
Mert ugye az én képeim egy másik fiókban is megvannak és nem tudom h hogyan kell megcsinálni azt h csak az ényémben legyenek a képeim. Valaki segítsen. Gyorsan.
2019. szept. 15. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak egy darab fiókban vannak a képek, kivéve ha direkt megosztod az albumot másokkal. Ha más eszközén is megjelenik a tartalom, akkor ti közösen használjátok ugyanazt a Google fiókot. Ekkor viszont az e-mailek, keresési előzmények és minden más tevékenység is szinkronizálódik az eszközök között.

A megoldás pedig az, hogy aki nem jogosult a használatra mert nem az övé a fiók, meg kell kérni hogy jelentkezzen ki és használjon saját fiókot. Ha jelszót változtatsz a fiókban, akkor a hozzáférést és szinkronizálást is elveszed mindenki mástól.

2019. szept. 15. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsold ki a megosztásokat!

Első találat, hátha jó ez is.

[link]

2019. szept. 15. 20:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszöm sikerült:)
2019. szept. 16. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!