Mi lehet a baja a hajvasalónak?
Ma reggel nyugodtan vasaltam a hajamat, amikor arra lettem figyelmes, hogy konkrétan hűl ki...
Fogalmam sem volt, hogy miért, mert nem rég vásároltam.
Azóta rá jöttem, hogy úgy tudom használni, hogy vasalom a hajam, hűl ki...le kapcsolom (nem kihúzom) várok egy kicsit, vissza kapcsolom..és utána egy darabig megint jó.. aztán megint kihűl...
Mi lehet a baja?
Meg lehet ezt javítani, vagy kuka az egész?
Egyébként egy Ideen Welt TL-512 hajvasalóról van szó.
Köszönöm szépen, ha tudsz segíteni.

Elképzelhető, hogy a hőkioldójával van valami gond, de ilyeneket nem gazdaságos javítani általában.
Amint látom 3300 Ft a bruttó ára.
Vagy vidd vissza, ha még lehet.
Ez olyan dolog, hogy magamnak, szórakozásból én is bütykölök sok mindent, amit a szervizemben viszont nem vállalnék, mert egyszerűen nem éri meg foglalkozni vele.
Ha egyáltalán szétszedhető roncsolás nélkül, mert manapság már az sem biztos.

Ha olyankor amikor nem fűt, tekergeted a hőfok szabályzót, nem kezd el ismét fűteni? A piros led jelzi mikor a fűtőszál be van kapcsolva.
Esetleg a kábele is okozhat problémát, amikor melegít, mozgasd meg, miközben figyeled a piros ledet. A csatlakozónál tőben, illetve a készüléknél tőben hajlamos megtörni.
De mindegy is. Ezek nem úgy készültek, hogy javítható legyen.
Vegyél másikat ha nincs meg a blokkja és nem tudod érvényesíteni a garanciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!