Megbízható eladó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan karórát szeretnék venni, amilyet itthon semelyik nagyobb üzletben nem kapni már, és nem is tudnak beszerezni a nagykerből sem (S.iko SNK803). Azt sem tudom, hogy gyártják-e még. Márkakereskedésben még nem kérdeztem, de majd sort kerítek rá. Amazonon viszont van ilyen óra, nagyjából korrekt áron lehet is rendelni. Érdemes onnan vennem, eredeti lenne az óra?2019. szept. 6. 18:25
1/2 anonim válasza:
Erre nem lehet választ adni.
Honnan tudhatnánk,hogy mit ad el neked ott valaki?
Vaterán (függetlenül attól,hogy tök más a 2) is van olyan hirdető akinek tök jó értékelései vannak és ezt kihasználva sokszor elad néha 1-1 sz∆rt is.
Arra akarok kilyukadni,hogyha írtad volna ,hogy honnan akarod megvenni akkor sem biztos ,hogy pontos választ tudnánk adni ,mert míg lehet ,hogy minket nem vert át ,téged átverhet.
2/2 anonim válasza:
Én vetem amazonrol mobil telefont kereskedőtöl és rendben megjött és még garancia is volt mellékelve de én a német amazonrol vásároltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!