Operating System: Windows 2.5.1.2600 (Szervizcsomag 3)
CPU Type: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz
CPU Speed (GHz): 3.22
System Memory (GB): 0.998
Video Card Model: NVIDIA GeForce 7100 GS
Video Card Driver: nv4_disp.dll
2010. júl. 14. 11:18
1/8 anonim válasza:
Mennyi ramod van? milyen az alaplapod? amúgy ebből a két adatból azt mondom, hogy nem egy mai veréb.
2010. júl. 14. 11:21
2/8 anonim válasza:
Ott van a memória... (System Memory).
Hogy jellemezzem a gépet? Mai viszonylatban nem egy erőmű... A proci is régi, a videokártya már a saját korában is egy low-end cucc volt, az 1GB memória ma már nagyon kevés.
2010. júl. 14. 11:26
3/8 anonim válasza:
1 giga ram az nem sok, a videókártya kicsi, régi, és gs-t nem veszünk! A proci jó is lehet az egy magjával:), alaplap milyen? És játékra jó, vagy szövegszerkesztésre?:)
2010. júl. 14. 11:26
4/8 anonim válasza:
hát...ez sose számított valami jó gépnek...esetleg 5-6 éve volt egy elfogadható szerkezet...
2010. júl. 14. 11:27
5/8 anonim válasza:
Jah tényleg, elnézést :)
2010. júl. 14. 11:48
6/8 A kérdező kommentje:
bocs elfelejtettem a kérdést :D szal jah kb 7 éves a gép, de eddig semmi gond nem volt vele. a csé is elfut 20 fpsel. csak kíváncsi voltam, hogy manapság milyen erősnek minősül, de ezek szerint ideje lenne újítanom :D
2010. júl. 14. 12:16
7/8 A kérdező kommentje:
egyébként nem nagyon vágom ezeket a dolgokat a géppel kapcsolatban. az infót valami géppel kapcsolatban levő mappából szedtem. ha valaki tudna vmit mondani erről annak örülnék. pl mi ez a 4cpu 3.20ghz. az op rendszer azt vágom hogy az a windows azon belül xp/7 vista meg ilyesmi. a videó kártya az játékokra kell elsősorban (gondolom) aztán ennyi a tudásom :D
2010. júl. 14. 12:18
8/8 anonim válasza:
helló!
Az előzőekhez csatlakozva azt kell mondjam hogy mai viszonylatban a te gébed eléggé gyenge!De persze attól függ mire kell.játékra gyenge az biztos, netezésre pl jó.
a videókártya ahogy írtad fontos a játékoknál, ugyan úgy mint a processzor és a ram, valamint az alaplap.lényeg hogy ha jó gépet szeretnél akkor újíts mert a mai játékokhoz ez sajnos nem elég. ha valamit nem értesz írj és megpróbálok segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!