De az sem elég, mert ott is vannak szabályok, hogy csak sokezer látogatottság után kérhetsz pénzt, meg ha magad is x mennyiségű videót megnéztél.
Épp tegnap töltöttem fel és akkor láttam, hogy asszem 3000 nézettség kell legalább és nem tudom hány órányi. Tehát aki nem a tube-n éli az életét, annak pénzkeresetre nem jó, mert az alapfeltételeket nem tudja teljesíteni.
A pontos feltétel:
Olvasd el a YouTube Partnerprogram feltételeit, és fogadd el őket
Hozz létre egy új AdSense-fiókot vagy kapcsolj össze egy meglévőt a csatornáddal. A bevételszerzéshez AdSense-fiók szükséges.
Ha elmondod, hogy milyen típusú hirdetéseket jelenítenél meg, csatornád jóváhagyásakor azonnal megkezdheted a bevételszerzést.
Az elmúlt 12 hónapra vonatkozó 4 000 órányi nézési idő, és 1 000 feliratkozó elérésekor jogosulttá válsz az ellenőrzésre.
Tehát tévedtem... 4e órás megtekintés és 1000 feliratkozó után fognak ellenőrizni, hogy jogosult vagy-e bevételszerzésre és csak ezután indul a pénzkeresés.
Pedig egyszerű a válasz: bla bla.
Mindamellett bla bla bla!
a YouTube - on tisztán és érthetően le van írva minden
Ahogy itt is említve lett, hogy 1000 feliratkozó ÉS 4000 órányi megtekintés szükséges a partnerséghez
(Illetve természetesen ne legyen komoly szerzői jogi gondod a csatornán)
Én a "szigorítás" előtt voltam YouTube partner, de mivel nincs meg az 1000 szábszkrájb, így addig fel lett függesztve
Az eddig gyűjtött pénz nem veszett el (AdSense fiókban bent van a mai napig), ha később ismét alkalmas leszek partnerségre, nem elölről kezdem a gyűjtést
További információért most már tényleg csapd fel a YouTube súgóját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!