25gb mobilnet mire elég? Böngészni lehet vele? Üzeneteket küldeni?
Figyelt kérdés
Esetleg Skype hívást is kibír? (Nem vidóhívásra gondolok)2019. aug. 26. 18:10
1/5 anonim 

válasza:

Ha nem torrentezel akkor 25GB gyakorlatilag mindenre elég.
2/5 anonim 

válasza:

200 mb-al is lehet simán üzeneteket küldeni, az üzenetek azok nem annyira viszik. :D Amúgy persze, a hívást is simán bírja. Persze relatív, hogy mennyi hívásra gondolsz, de ha nem a nap 24 órájában akarsz skypeolni, akkor simán bírni fogja. De a szolgáltató appjában lehet nézni, hogy mennyi mobilneted van, szóval esetleg le is mérheted, hogy mennyit visz le pontosan egy adott percnyi skype hívás.
3/5 anonim 

válasza:

2-es válaszoló vagyok:
Vagyis nem tudom, hogy 25 GB-ot mennyire pontosan írja ki a szolgáltató appja, szóval felejtsd el, hogy azt mondtam, mert nem vagyok benne biztos. Mindenesetre sokat kibír a 25 GB.
4/5 anonim 

válasza:

Telefonon normál használat mellett kb. korlátlannak felel meg. Ha pc-re megosztod és minden nap letöltesz 2 dvd-t, akkor pár napig lesz elég. Szóval rajtad múlik.
5/5 anonim 

válasza:

Nálam 4 év alatt 140 GB fogyott el, és nem félek használni :-) Szóval sokmindenre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!