Miért nem tudok csatlakozni az okos tvre?
Eddig nem volt semmi baj , de pár hónapja amikor youtuberol akarok videót átküldeni (telefonról-tvre)
akkor azt írja hiba történt a csatlakozás során...
Ilyenkor mindig a TV gyári visszaállításával célszerű kezdeni, mert sokszor segít vagy néha nem.
Programok elvesznek.
Keresd a neten sok megoldást találsz rá.
Az okostelefon képernyőjének megjelenítése a televízión (képernyő-tükrözés)
Itt egy link a sok közül hátha segít.
Tudom hogy kell megjeleníteni,csak már nem engedi hiba lép fel...
A link pedig rossz.
Bocsi a linkért nem volt szándékos.
Én sem vagyok túl járatos ezekben a dolgokban.
Így a neten szoktam keresgélni megoldást amik általában jó megoldást hoznak.
Javasolnám még ezt is rengeteg hasznos dolgot elmagyaráz.
..............................................
feri a droidfan
https://www.youtube.com/results?search_query=feri+a+droidfan
..........................................................
Idézet innen:
Androidos eszköz képernyőjének kivetítése
Ha Chromecast, Nexus Player vagy más olyan eszközzel rendelkezik, amelyen működik az átküldés funkció, akkor telefonjának vagy táblagépének képernyőjét és hangját kivetítheti a televízióra.
Megjegyzés: A Chromecast és a telefon vagy táblagép együttes használatához Android 4.1 vagy újabb verziónak kell futnia eszközén. További információ a Chromecast rendszerkövetelményeiről, illetve az Ön által használt Android-verzióról.
Megjegyzés: A lépések némelyike csak az Android 8.0 és újabb verzióin működik. További információ az Android-verzió ellenőrzéséről.
Az eszköz képernyőjének kivetítése
Nyissa meg az eszköz Beállítások alkalmazását Beállítások alkalmazás.
Koppintson a Csatlakoztatott eszközök , majd Átküldés lehetőségre.
A Wi-Fi-hálózatán található, átküldésre képes eszközök listájában koppintson arra az eszközre, amelyre képernyőjét szeretné átküldeni.
Tipp: Android 4.1 és 6.0 közötti rendszereken a Gyorsbeállításokban szerepel az Átküldés Képernyőátküldés lehetőség. Android 7.0 és újabb rendszereken hozzáadhatja az Átküldést a Gyorsbeállításokhoz. További információ a Gyorsbeállításokról.
Az eszközképernyő kivetítésének leállítása
Csúsztassa az ujját lefelé az eszköz képernyőjének tetejéről.
Az Átküldés értesítésén koppintson a Szétválasztás lehetőségre.
Kapcsolódó cikkek
A képernyő és a kijelző beállításainak kezelése
Chromecast Súgó
Android TV Súgó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!