Ha USB kulcs "kinézetű" diktafont veszek, az működik úgy is, ha nincs csatlakoztatva semmihez? Kb.5-6 méterről is lehet vele használható felvételt készíteni?
Igen működik mivel diktafon, tehát vagy elemes, vagy akkus.
Nem, 5-6 méterről nem használható.
Örülhetsz, ha már egy méter távolságból még használható! Ez nem lehallgató, arra megvannak a céleszközök.
#2 vagyok:
Én magam is szerettem volna rejtett felvételt készíteni, és legalább 6-7 típust kipróbáltam.
Totálisan alkalmatlan erre a célra!
Előadást szeretnék rögzíteni, akkor ha az van odaírva, hogy 5-6 m a hatótávolság az kamu? Nem szeretnék feleslegen pénzt kidobni. :-(
Ezt írják: "A felvételek a diktafonról nagyon tiszták egészen 5-7 méterig. A diktafon előadások felvételéhez is használható." -ez diktafon karperecben gyártó: Hnsat kód WR 06.
Megnéztem én is ezt a csodát!
A felvételi formátumok: WAV
A gépnek FAT32 fájlrendszerformátumot kell használnia
Elárulom neked, hogy a WAV formátumban rögzítő diktafonok a leges-legszarabb minőségűek az összes közül!
Hallgattál már zenét telefonon keresztül? Mármint nem a telóról, hanem a másik féltől lejátszva!
Ha nem, akkor hívd fel a Voda ügyfélszolgálatát: 1270
Erről a minőségről van szó!
#6 vagyok:
Ha volna is egy megfelelő minőségben működő mikrofonod és elő-erősítőd, a WAV formátum teljesen tökrebaxná a minőséget!
#6 vagyok:
Most nem viccelek! Szerezz egy kazettás magnót amin van mikrofon-bemenet, egy mikrofont, és egy-két kazettát.
Az elkészült felvételt digitalizáld, vagy digitalizáltasd.
Ha ugyanezt a minősége digitális felvevővel szeretnéd elérni, akkor már több-tízezres gépről beszélünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!