Mi ez az alkatrész?

Figyelt kérdés
Egy rovarcsapdából vettem ki, aminek a fénycsövét indíthatja. Nem kapcsol fel, csak villog, mint a normál fénycső amikor rossz benne az indító kondenzátor. Lehet vmivel helyettesíteni? kepkezelo.com/images/p605r7thhavikpgmzy0a. Jpg
2019. aug. 20. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem volt indítókondenzátor a fénycsövek áramkörében, nem úgy működik.

Fázisjavító kondenzátor szokott lenni (PFC) ami nem szükséges a működéshez, illetve más okból szükséges.

Valamint a bimetálos fénycsőgyújtóban szokott lenni egy kisebb kondenzátor, ami meg csak zavarszűrő.

A fotón lévő alkatrész pont egy ilyen bimetálos gyújtónak néz ki, de ahhoz tartozik még egy fojtótekercses előtét is.

Az URL-ben szóköz Jpg nagybetűvel, nem hiszem, el...

2019. aug. 20. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a villogást okozhatja a fénycső hibája is, sőt...
2019. aug. 20. 16:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az URL-t egyébként átmásoltam a kepkezelo.com-ról.....
2019. aug. 20. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
A jövőre nézve, ilyenkor a vágólapra másolt url-t rögtön ki kell próbálni. Így aztán kiderült volna, hogy #1-nek igaza van, ezek problémák. Mondjuk, én már azt is tudom, hogy ezeket korrigálva a kép előjön. Vajon hogyan korrigáltam? Kivettem a szóközt... átírtam a nagy jét... :D
2019. aug. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!