Kiss.1992 kérdése:
Telekom hirdeti, hogy wifi jel erősítésére van az elábbi eszköze: D-LINK WIFI EXTRA DUO. Valakinek van már vele tapasztalata?
Figyelt kérdés
Két szintes családi házba szeretnénk valami erősítőt. Nagyon dícsérik, de fogyasztói véleményt is szeretnénk meghallgatni. Előre is köszi!!!2019. aug. 14. 20:38
1/4 anonim válasza:
mediába marktban, euronics-ben, ilyen helyeken lehet kapni konnektoros jelerősítőket.
Jól működik mindegyik.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Az van most is, bár nem szuperál jól és nem olyan nagy a hatótávja. Ezért gondolkozom a Telekomoson és ezért tettem ki a kérdést, hogy olyanok írjanak akiknek van vele tapasztalata. Kimondottan ez a termék érdekel, nem más alternatíva. Köszi!
2019. aug. 15. 15:59
3/4 cskati01 válasza:
Szia!Engem is ez a készülék érdekelne, mert a konnektoros nekem se jött be. Reménykedem benne, hogy már azóta használod, és tudsz véleményt mondani róla.
4/4 P.O.C. válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!