Használt karóra?
Figyelt kérdés
Az órán esett felújítás 2 év után, a szíja sem eredeti már, de az eladó vállalja, hogy bármilyen órásnál megvizsgáltatja a jelenlétemben.
Az óra márkája Zeppelin. Szerintetek érdemes megvenni, vagy rizikós?
Újonnan 70 ezer, így csak 25 volna.
2019. aug. 13. 23:33
1/3 anonim válasza:
Gondolom kvarc, simán jó lehet bár én a kvarcot nem szeretem.
Képet esetleg tudsz küldeni privátban az óráról vagy a hirdetésről? Lehet tudok segíteni.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
A szíj az még oké, de miért kellett felújítani? Én így nem venném meg,elég macerás. Ha én órát akarok venni, akkor működjön, legyen jó, ne kelljen még óráshoz szaladgálni, különben sem értem miért ajánlotta fel, valami nem stimmel akkor. Zeppelinre amúgysem jellemző, hogy 2 év után javíttatni kelljen.
3/3 anonim válasza:
Nekem ez kicsit gyanús. Miért kell egy két éves órát felújítani? Az ár is irreálisan alacsony. Én biztos nem venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!