Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laptopnál IPS vagy nem IPS...

Laptopnál IPS vagy nem IPS kijelző jobb? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nem IPS kijelző alatt pontosan én sem tudom milyen kijelző az, azt tudom, hogy nem LCD vagy IPS, szerintem sima, alap lehet. Ezt nem tudom én sem annyira. ":D

Venni akarok egy laptopot és a gyengébb laptop IPS kijelzője van, de az erősebb laptop se IPS se LCD, akkor most melyik jobb?😅

Köszönöm előre is a választ/válaszokat!

2019. aug. 12. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos.. hogy tisztázzuk. Az IPS csak LCD lehet, tehát minden negatívumot félretéve nagyon összevissza, semmitmondó ez a kérdés, legalább pontos laptop modellt/linket adnál..
2019. aug. 12. 19:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, sajna én még nem néztem eléggé utána és nem tudom még mi pontosan, csak egyik oldalról láttam, hogy IPS és LCD van külön ki írva és ez alapján gondoltam, hogy kettő az különböző.
2019. aug. 13. 16:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Amúgy ez az amit kinéztem, csak van egy gyengébb, de processzor meg a videókártya különbözik és az IPS kijelző

[link]

2019. aug. 13. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Melyik a másik? Csak összehasonlításképp. Egyébként nem rossz gép, nem mozgok annyira laptop téren, de egy asztalihoz képest nagyon drágának tűnik, viszont a 120Hz kijelző (IPS) egész baráti.
2019. aug. 13. 17:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez a másik

[link]

2019. aug. 13. 17:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor én vagyok még hülye ehhez. :((

Bocsánat

2019. aug. 13. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:

// Nem feltétlen vagy h*lye, szimplán nem illik magyar oldalakról (főleg webshop) specifikus listát nézni elektronikai készülékekről véleményem szerint, mivel sz*rnak bele, csak a lényeget kiírják, és úgy hagyják. //

Ha Ryzen gépet akarsz, akkor erősen ajánlott a 3000MHz, vagy afölötti órajelű RAM.

2019. aug. 13. 18:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen ryzenhez erősen ragaszkodók, otthon nehéz beszerelni RAM-ot laptopba vagy nem ajánlott tapasztalatlannak?
2019. aug. 13. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!