Mi a véleményetek a laptop márkákról? Melyikre mondjátok hogy soha többet, és melyikre azt hogy bevált?
Acer
ASUS
Dell
Fujitsu
Getac
HP
Huawei
Lenovo
LG
Microsoft
MSI
Toshiba
Xiaomi
Első laptopom egy Toshiba C660 1DM volt, két éve kapott 2x4 gb ramot, illetve egy SSD-t, és azóta is hibátlanul megy. 2010-be vettem, azóta napi 8-12 órát megy folyamatosan, szervizbe soha nem járt, gondok nem voltak vele. A gyári winchestere azóta is megy az optikai meghajtó helyén, hd sentinel lassan 4 éve írja hogy a kondíció 22%-os, de semmi nem vehető észre rajta. Egy olcsó de rettenetesen stabil laptop.
Céges gép egy Asus x541 volt, de azt gyűlöltem, semmiben nem volt jobb mint a Toshiba, volt Dell 3576 i3-as laptop szintén cégesként, az sem vált be, masodik nap szervíz, azóta 4 alkalom szervíz, pedig nem volt többet használva mint a régi Toshiba.
Családba van még néhány Toshiba, mint Portege, Z50-esek, Qosmio-ok, azok is hiba nélkül mennek.
Nekem csakis Toshiba kell, és az vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!