Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha az alaplapom csak 2133mhz...

Nyilas1010 kérdése:

Ha az alaplapom csak 2133mhz ramot támogat de én veszek egy dual channeles 2400mhz-es ramot akkor az működni fog?

Figyelt kérdés

az alaplapom h110pro-vd

Csak 2 darab hely van ramnak és azt tudom hogyha különbözne a ram gyorsasága akkor a lassabra menne de ez szintén így van ha 2 ugyan olyan gyorsaságu ram van de az alaplap nem támogatja? mármint akkor a 2400mhz le fog csökkenni 2133mhz-re?

2019. aug. 8. 14:39
 1/3 Mr. V. ***** válasza:
100%

Igen.

Ha az autó tud menni 200-al, akkor is lehet vele közlekedni 60-al is. Tehát csak az alaplapi felső határ a fontos, azt nem lehet túllépni, de ha a RAM többet is tudna, nem fog ugyan maximumon teljesíteni, de működni fog.

2019. aug. 8. 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2133mhz-es RAM-jaim vannak, de elejétől fogva 2400mhz-en használom őket. Egyszerű beállítással raktam át. Hiba nélkül megy több mint 3 éve.

Alaplapom, MSI B150 gaming M3

2019. aug. 8. 17:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát :)
2019. aug. 9. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!