Látja más is ha feltöltök valamit felhőbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Én nagyon buta vagyok ehhez mert soha nem próbáltam.Ajánlanátok felhőt nekem ami megbízható? És tényleg nem látja senki csak én amit feltöltök?2019. aug. 4. 21:36
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi ment a zöld kéz
2019. aug. 4. 21:49
3/3 anonim 

válasza:

A felhőtárhelyek általában titkosított adatkapcsolatot használnak.
Viszont nem mindegyiknél van végponttól végpontig tartó titkosítás (aminél már a tárhelyre kerülés előtt titkosításra kerülnek az adatok) - sajnos a Google Drive-nál sem.
Ha nagyon félted az adataidat és Google Drive-ot (OneDrive-ot, Dropboxot,...) használnál, akkor vannak szoftverek, amivel a felhőtárhelyre kerülő állományok neve és tartalma röptében titkosítottá tehető, így a felhőtárhely tulaja nem tud belelátni.
Ilyesmik például:
* oDrive: [link]
* CryptoMator: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!