Jbl clip 3 vagy Jbl flip 4?
Figyelt kérdés
Melyik miért érdemesebb?2019. júl. 31. 00:52
1/7 anonim válasza:
Szerintem mindenkiépp flip 4.
A clip 3 csak 3.3 Wattos míg a flip 4 2x8,szóval hangzásban sokkal jobb, na meg persze vízálló is. És szerintem még a flip termékek is könnyen hordozhatóak pl. egy hátizsákban.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. aug. 4. 01:27
3/7 anonim válasza:
Nincs mit, ja meg persze amit kihagytam, hogy jbl connect is van rajta amivel a többi jbl connectes jblt össze tudod kötni.De ez persze az új generációra nem vonatkozik ami connect plusos.
Meg szerintem ha még nem vettél és nem egetrengetően fontos akkor várd meg a szeptembert/karácsonyt tuti lesz valami leárazas, csak a nyár nekik a szezon akkor úgyis drága mindig.
4/7 A kérdező kommentje:
Igazából a black fridayt akarom megvárni
2019. aug. 4. 18:55
5/7 anonim válasza:
Tényleg az jó ötlet, az mikor is szokott lenni? Én is tervezek venni lehet :D
6/7 A kérdező kommentje:
Azt írja, hogy nov. 29 :)
2019. aug. 5. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!