Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
A napokban viharkár volt nálunk egy kis villámcsapással fűszerezve,és az eredménye az lett,hogy a T-com hálózatnak zéró lett. Ez az internet és a vezetékes telefon kárát jelentette,természetesen az a tipikus fehér routernak is lőttek.. a lényeg az,hogy másnap jött a cégtől a szerelősrác,hozta az új fehér routert,beállította, újra lett wifi, és megint működött a telefon. A számítogépen is beakarta állítani a netet,csakhogy sajnos abban a pillanatban meg sem nyikkant a gép.Gondolom a villám egy kis zavart okozott benne. Aztán aznap éjjel magától bekapcsolódott a sz.gép! Gondoltam király..de hiába próbálkozok azóta,valamiért nincs net a gépen. Nyílván a srác azt akarta beállítani amikor itt volt. Mi lehet a gond? Elég sok mindent megpróbáltam mát.2019. júl. 30. 20:03
1/1 baad válasza:
A villám a gépedet is vitte magával. Az alaplapi LAN port valszeg meghalta magát. Ezért mondják, hogy viharkor érdemes kihúzni az elektromos cuccokat. Egyszer én is kaptam villámot, de csak 2 USB port nem működött a gépen utána.
Rakj a gépbe egy LAN kártyát, és abba dugd be a kábelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!