Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Facebookon ez miért van?

Facebookon ez miért van?

Figyelt kérdés

Facebookon megnéztem valakinek a profilját aki amúgy nem az ismerősöm. (Ismerem, tudom ki az meg ő is engem, csak nem jelöltük be egymást)

Mikor megnéztem a profilját láttam több bejegyzését is, amik nyilvánosak voltak vagy egy ismerősömet megjelölte benne és azért.

Volt egy olyan bejegyzés is amit viszont nem látok teljesen. Az érdekelne, hogy az miért van, hogy látom, hogy megosztotta, azt is hogy milyen szöveget írt hozzá de magát a dolgot amit megosztott (szerintem cikk lehet netről a szövegből ítélve) nem látom?

Azért nem értem mert ez is nyilvános elvileg, úgy van neki beállítva és más bejegyzéseit, ami szintén nyilvános látok teljesen.

2019. júl. 30. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:
2 esélyes, a bejegyzés amit megosztott nem nyilvános, vagy eltávolították a bejegyzést amit megosztott.
2019. júl. 30. 23:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy neki nyilvánosra van állítva, de akitől megosztotta, annál lehet, hogy csak az ismerősei látják.
2019. júl. 31. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!