Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ipon boltról mi a véleményetek...

Ipon boltról mi a véleményetek, megbízható vagy használt cuccokat adnak el?

Figyelt kérdés

Peldául ez a leárazás a webshopjukba mennyire tűnik normálisnak? :

[link]

2019. júl. 28. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, megbízható boltnak tartom. Számítógépem tőlük vettem.
2019. júl. 28. 16:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) és ennél az akciónál mennyire valószínű, hogy használt terméket adnak? Kicsit fura, hogy ilyen olcsó, de nem is az a baj ha használt, csak legyen rá tényleg garancia és vegyek vissza ha rossz.
2019. júl. 28. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Miert lenne hasznalt? Hat te hulye vagy?
2019. júl. 28. 17:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az utolso nem kerdes bolt termeszetesen ;)
2019. júl. 28. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Megbízható volt mindigis. Régebben olcsók is voltak, de manapság már nagyon ritkán tudnak versenyképes árat felmutatni. Ha mégis, akkor megéri tőlük rendelni
2019. júl. 28. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Amúgy ránéztem, és tényleg valami használt dolog lehet. 6 hónap garanciát új termékre nem adhatnak. EU-s kötelezettség, hogy minimum egy év jótállást adjanak. Minden új elektronikai termékre. Tehát ez nem lehet új.

Szóval rendeld meg, kérdezz rá! Aztán ha nem tetszik, akkor max megmondod, hogy nem veszed át, vagy éppenséggel visszaviszed (netes rendelés-kiszállítás esetén kötelesek két héten belül ok nélkül visszavenni - szintén eu-s kötelezettség; helyszíni átvételre-vásárlásre eg nem vonatkozik)

2019. júl. 28. 20:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek.

Utolsó,na igen én is ezen gondolkoztam, kíváncsi lennék mi lehet pontosan a jótállási papíron. És igen a hat hónap garancia az kevés.

A számítógépjeikről meg az ilyesmikről persze elhiszem, hogy nem használt, csak pl. ez a leárazott hangfal nagyon olcsónak, használtnak tűnik,meg ugye a garancia..

2019. júl. 28. 22:46
 8/9 anonim válasza:
100%

Az Ipon egy igen megbízható webáruház!!! Én már elköltöttem náluk 2-3 millió forintot... Sosem volt semmi gondom velük. Egyszer volt, hogy nem azt a terméket kaptam, amit rendeltem, hanem egy 2x annyiba kerülőt...

Rákérdeztem, hogy most mi van? Válasz: Ha tetszik tartsd meg, ha nem, akkor 2 napon belül megkapod az eredeti terméket, ezt meg add oda a futárnak... És mennyivel kell többet fizetnem? Válasz: Semmivel sem, mi szúrtuk el... Igaz, hogy 10 ezer forint körül volt, de akkor is megkaptam 4500 ft.-ért (+szállítás)...

Egyszer meg egy címke nyomtatót vettem... 3500 ft.-ért volt meghírdetve 1 tekercs címkével. (Csak mondom, hogy címke nélkül is 24 000 ft. körül volt mindenhol...) Teljesen új terméket kaptam, 1 dolog hiányzott, a beígért 1 tekercs címke, de cseppet sem izgatott, mert így is 10-ed áron vettem... (Nem tudom, hogy miért volt ilyen olcsó, de az biztos, hogy előttem azt a dobozt senki sem nyitotta ki!)

Ha használt, vagy csomagolássérült termék lenne, akkor feltüntetnék!!!!

A fenti 2 eset persze biztos nem fog mindenkivel megtörténni, mert én legalább 50x rendeltem tőlük ahhoz képest csak 2x hibáztak (azt is az én javamra :) )...

Garancia érvényesítéssel kapcsolatban nincs tapasztalatom, mert eddig még semmi sem ment tönkre (garancia időn belül), amit tőlük vásároltam. Bár hozzáteszem, hogy én mindenből inkább a közép/felső kategóriát igyekszem venni, mert azokra több garit szoktak adni és azt az időt ki is bírják...

Rengeteg elektronikai eszközt vettem már tőlük. A fejhallgatókat leszámítva, minden működik még most is és a fülesek is bőven kiszolgálták a garanciaidőt.

A legnagyobb büszkeségem, egy Cooler Master 850W-os tápegység... 58 ezer forintért vettem (máshol 69-75 volt) és 5 év gari volt rá. Lekopogom, de az az 5 év garancia már közel 5 éve lejárt és még mindig tökéletesen működik...

Szóval azért lett volna jóval olcsóbb mert használt?

Hát... Én nem hinném!!!

Sok áruház árul bontott vagy sérül teméket olcsóbban (ha jól emlékszem az iponnál is van ilyen, de az fel van tüntetve! ..ha valaki mégsem biztos a dolgában, akkor meg nyugodtan hívja fel őket (mert ugye náluk a telefont is felveszik :) )...

Rengeteg webshopból rendeltem már, azelőtt a Bluechip volt a kedvencem, de utána egyre többet csalódtam bennük...

Volt mára Aqua,Mall,Alza,BestByte,FirstComputer és még rengeteg más áruház, de én már nagyon régóta, ha lehetőség van rá, akkor mindig az ipont választom. Régen azért mert sokkal olcsóbb volt, most már viszont hatöbbe is kerül, akkor is tőlük veszem, mert tudom, hogy nem lesz gond, ha mégis, akkor azt megoldjuk...

(Egyébként a fent felsoroltak közül az aqua-t és a bluechipet nem ajánlom! Ezeknél a garancia érvényesítés csak kiabálással megoldható, ill. a bluechipnél az ügyfélszolgálat is katasztrófa... Tudatlanok és még bunkó parasztok is, holott ők hibáztak.

A mall-nál a szállítási idő eltérhet a feltüntetettől, mert elfelejtik kiírni, hogy az adott terméket külső raktárról hozzák,így a 2 nap szállításból könnyen lehet 6 nap is... Ezt leszámítva nincs velük gond...

A többi oldalról nem igazán van tapasztalat, mert csak hébe-hóba rendelek tőlük (mikor valami nem elérhető az iponon), de kihozták a termékeket akkor amikor írták, annyiért amennyiért írták és bontatlanul...

A lényeg: Ipon.hu forever! Én mindenkinek őket ajánlom... és nem, nem kapok pénzt azért, hogy őket reklámozzam! (Sajnos :( )

2019. aug. 24. 02:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a véleményt, mondjuk igaz lehet érdemes lett volna felhívni őket, de most már mindegy már nincs az akció.

Csak az volt olyan fura, hogy csak fel év a jótállás. :/

2019. aug. 24. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!