Ismertek olyan Google Play-es alkalmazást, amin lehet a YouTube-os zenéket "letett képernyővel" is hallgatni?
Mondom Google Chrome...
Gyengébbek kedvéért:
Felesleges mindenféle gyanús appokkal hackelni a rendszert, amikor az alapból tudja...
Alex Fly, köszönöm a segítségedet! Nem is tudtam, hogy így is lehet (kiemelem:) INGYENESEN is zenét hallgatni.
Csak először azt nem értettem, hogy miért mondtad válaszként a "Google Chrome"-ot, de most már tudom. Köszi!
Akik esetleg még mindig keresik a választ a kérdésre, azoknak kimásoltam a folyamatot, ami a linkbe volt benne (plusz ezt azoknak a kedvéért csinálom, akik nincsenek regisztrálva Gyakori K-ra, és nem látják a linket):
1. Indítsd el a Chrome-ot és nyisd meg a YouTube weboldalát
2. Válts át asztali nézetre (“Asztali webhely kérése”)
3. Válaszd ki a kívánt zenét vagy lejátszási listát
4. Miután elindult a videó, a "Home" gombbal tedd le a háttérbe a böngészőt (ekkor megáll a zene)
5. Nyisd le az értesítéseket, itt találsz egy kártyát az elindított szám/videó címével és egy “play” gombbal, amire kattintva újra elindíthatod a zenét
6. Ezután már bármit csinálhatsz a mobilodon, miközben szól a YouTube, akár ki is kapcsolhatod a kijelzőt
(Fontos megjegyezni, hogy neked engedélyezni kell a Google Chrome-nak az értesítéseket a telefonodnak a Beállításainál, különben nem fogja kihozni a zenét a telefonodnak a fenti sávjában, ami az "5."-nál szerepel.)
[Beállítások--> Alkalmazások --> Google Chrome --> Értesítések (engedélyezd az értesítéseket) ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!