Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen táp kell ehhez a setuphoz?

Milyen táp kell ehhez a setuphoz?

Figyelt kérdés

Proci: Intel Core i5-9400F

Videó: GeForce GTX 1050

Ram: KINGSTON 8GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY KÉK HX316C10F/8

alaplap: MSI H310M PRO-VD

ház: Zalman Z1 Neo

Hűtés: COOLER MASTER MASTERAIR MA410M TUF MAM-T4PN-AFNPC-R1

(ha valaki lát benne hibát kérem azt is jelezze. Példa valami nem kompatibilis valamivel. Köszönöm)

2019. júl. 24. 13:33
 1/4 anonim válasza:
100%

Cooler Master EVGA SilverSonic

Ezek közül bármelyiketet választod az összes jó munkát fog végezni.

Amúgy egy i5 procihoz túl gyenge a gtx 1050...

Szerintem minimum egy gtx 1660 kéne.

2019. júl. 24. 13:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. júl. 24. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

amit figyelj táp vásárlásnal

táp áramot ad-> ha veszel egy béna tápot az egesz rendzser elszálhat

-még figyeld wattot +100at illik rászámolni, legalább nem lesz meleg- nem ofg menni a ventije- vagy alacsony fordulaton

-és még figyelj a kábelekre menyi mibol

ui: márka szinte m1, mindenki másra eskuszik, de ha valami 30k, az valamiert 30k persze vannak jobb gyartok

én chiefteces vagyok épp- ez volt ár/értékben 2 éve a legjobb

2019. júl. 24. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nagy tápot veszel, nem igaz, hogy nem lesz meleg, ezért nem megy a venti, ez így baromság. Akkor nem megy a venti, ha a táp jól van méretezve és magas hatásfokkal dolgozik, ezáltal nem termel annyi hőt. Kevés táp van egyébként, amelyik teljesen meg tudja állítani a ventit.
2019. júl. 25. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!