Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol tudok JNSZ megyében...

Hol tudok JNSZ megyében sugárzásmérőt venni?

Figyelt kérdés
Leginkább a Geiger-Müller csöves, digitális kijelzős fajta érdekel az olcsóbbb(max 20k) fajtából. Ha tudtok boltot a megyében, ahol árulnak, különös tekintettel Szolnokra, akkor kérlek, osszátok meg velem. Előre is köszönöm.
2010. júl. 11. 16:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem véletlenül kerül 10-szer annyiba.

Bár igazából így se értem, hogy mi indokolja az árát. Hiszen egy olyan picike cső, mint a gammascout-é csak nem kerül 100.000 forintba, a többi pedig csak elektronika, elméletileg semmi olyan, amit egy felprogramozott mikroprocesszorral ne lehetne reprodukálni. Utána csak kalibrálni kell a készülékedbe épített csövet egy ismert erősségű forrással, és teljes értékű digitális dózis és intenzitásmérőt kapsz. Szerintem kihozható 100k alatt egy GammaScout tudására hasonlító készülék.

2013. márc. 11. 16:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Utitársam épített cirka 20 ezerből olyat, ami többszörösét tudja a Gamma Scoutnak. A sokadik updat-be már bekerült a gps tracker is.

Amikor én elkezdtem tervezni a műszer vásárlást, akkor történt a fukusimai baleset. A közönséges, gagyi műszerek árai is felmentek kábé háromszorosukra (de némelyek többre is). Például a terra-P is.

2013. márc. 11. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!