Nagyon magas vagyok. Hogy fogadjam el?
Figyelt kérdés
14 éves múltam, és 175 cm vagyok, magassarkúban 182, az osztályomban még a legmagasabb fiúnál is magasabb vagyok. És ez nagyon lerombolja az önbizalmam, bárhol olvasok egy olyat hogy *Túl alacsony vagyok* akkor az a válasz rá, hogy szerinted magasnak lenni jó? Stb.. Sokan mondják hogy örüljek neki, de a suliban ha megakarnak állítani vagy valami azt mondják hogy *magas lány*. és barátot (mármint fiúbarátot) is nehezen találok majd főleg ha alacsonyabb nálam, mert sok pasinak ez nem jön be :S a barátnőim is mondják hogy milyen zavaró hogy mindenki fölnéz rám. Félek hogy depis leszek, nem tudom elfogadni a magasságom..2010. júl. 10. 23:52
11/19 anonim válasza:
úgy látom senkinek se jó ahogy van.üzleteljünk a centikkel!Kinek hánycentire van szüksége?Nekem van elpasszolandó 5-10centim:)
12/19 anonim válasza:
én se tudom elfogadni
én meg tök alacsony vagyok, annyira idegesítő
a fiatalabbak is magasabbak nálam
13/19 anonim válasza:
Iigenis vedd fel a magassarkút, javítja a tartást, és pont ez az, ami magabiztosabbá tesz. Én már 13 évesen 175 cm voltam, és akkor zavart egy kicsit valóban, pedig engem a barátaim sosem piszkáltak miatta. Középiskolában már kifejezetten örültem neki, felnőttként még inkább. Pasit pedig simán fogsz találni magadnak, akkora lovak már a 15-16 éves fiúk, hogy hajjaj! 34/L
14/19 anonim válasza:
Én 15 vagyok,és van két osztálytársnőm ők: 176,178...:D
15/19 anonim válasza:
Először mondd el, milyen a magaslati levegő :D
Am én 152 centi vagyok XD
...ja, aztán ülj le XD
16/19 anonim válasza:
én is magas vagyok ...170 cm... nálunk úgy van, hogy a fiúk szinte mind magasabbak nálam, csak a lányok nem... ez szokott zavarni.... ha meg azt mondják, h de magas vagy...mondd azt, h nem én vagyok magas, te vagy túl kicsi XD én mindig ezt mondom vagy röhögök egy jót azon amit mondanak és azt mondom "ez jó volt XDXD"
17/19 anonim válasza:
Jajj én is legmagasabb vagyok az osztályomban 17/f 195cm de ennek kifejezetten örülök:D szerintem neked is örülni kéne annak h nem vagy alacsony termetű női viszonylatban
18/19 anonim válasza:
jah örülj... vannak magas srácok akik szívesebben járnak magas csajokkal, nem olyan alacsonyokkal
19/19 anonim válasza:
Hát ez azért necces mert egy kis jó alkatú 160cm-es csajszi elég keményen megdolgoztatja a fantáziámat huhh :D xD de attól a magas csajok is jóóók csak nézzen ki jóóól:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!