Mit tegyek ha nem tudom| merem kihúzni a tampont?
Figyelt kérdés
Ma van a 3. Nap, és elmentünk fürödni. Előtte felraktam egy tampont, most pedig ki akartam húzni, de amint elkezdem, iszonyatosan fáj. Még nem olyan régóta használok tampont nem tudom mit kell tenni.2019. júl. 5. 17:50
2/5 anonim válasza:
Vegyél erőt magadon, és húzd ki. Minél tovább vársz, annál inkább megtelik és még nagyobb lesz, ami nem fog segíteni a helyzeten. A körülményekhez képest meg kell próbálnod ellazulni, mert ha pánikolsz és befeszülsz, nehezebb lesz.
3/5 anonim válasza:
Mennyi ideje raktad be?
Ha 1-2 órája csak, akkor várj még vele hogy megteljen és könnyen ki fog jönni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Mindegyiket megpróbáltuk, de mint kiderült mas volt a probléma. Valamibe beleakadt, de sikerült megoldani. Bár majdnem orvoshoz kellet menni...
2019. júl. 6. 00:27
5/5 anonim válasza:
Mibe akadt bele??? Bentfelejtettél dolgokat és valamelyikbe beleakadt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!