Pályaválasztásnál a szívre vagy az észre érdemes hallgatni? Egyáltalán: hogy lehet visszahozni az érdeklődést, ha az ember nagyon régóta nem hallgat az érzéseire?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban még egyértelműen tudtam, mi érdekelt, és nagyon szívesen olvastam utána. Aztán, ahogy felnőttem, egyre szorongóbb lettem, egyre inkább megfelelési kényszerem lett a szülői példa miatt, és érzelmileg se voltam rendben, nem bíztam magamban, hamis selfet alakítottam ki. Innentől kedzve nem is hoztam saját magamnak tetsző döntéseket, hanem mindig másoltam valakit a környezetemből, és most a húszas éveim második felében ott tartok, hogy nincs egy iránya az életemnek, nincs egyértelmű szakmám és szakértelmem, és rettenetesen zavartnak érzem magam. És szerintem az egész ott kezdődött, hogy nem bíztam magamban eléggé, pontosabban a környezetem nem biztatott, viszont elég sokat tett azért, hogy elvegye az önértékelésem. Hogy mászok ki ebből?2019. júl. 1. 20:30
1/2 anonim válasza:
Kezdheted elorol az egeszet,mostmar h felnottel s onallo vagy valamint Tudod h mit akarsz....nem is ertem miert kerded hogy hogy masz ki ebbol?!
2/2 A kérdező kommentje:
Mert ahhoz, hogy elölről kezdjem, pénz kell, a pénzhez munka, a munkához pedig az időm nagyrésze. És ha egyszer bekerülök a munka világába, akkor nagy valószínűséggel már nem fogok tudni újra diplomázni.
2019. júl. 1. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!