Mit tehetnék érte? Értünk?
Tehát én egy 14/f fiú vagyok(kérlek ne legyetek előítéletesek a korom miatt). Tettem már fel pár kérdést ezzel kapcsolatban lehet valaki rám ismer.
Tehát van egy 20 éves fiú akit kb. 3 hónapja ismertem meg erről az oldalról. Nagyon jól elbeszélgettünk és mindketten nyitottak voltunk/vagyunk mindenre, még szexre is (egymással). Igen, én homoszexuális vagyok. Ő kíváncsi. De mielőtt megtörtént volna ez az egész beleszerettem a fiúba annak ellenére, hogy tudtam, Ő nem meleg. Így történhetett meg a szex. Ezek után nekem fáj rá gondolnom, hallani hangját, olvasni a nevét, mert annyira rossz, hogy sosem lehetek vele. Ő tud az érzelmeimről, nem zavarja, Ő továbbra is szeretne a barátom lenni. Csakhogy nekem ez így nem jó. Irigyen azt javasoltam, hogy inkább felejtsük el egymást. Ő ebbe bele ment egy feltétellel; augusztusban találkozzunk még egyszer, idézem: "jó legyél belém szerelmes nem zavar, de találkozzunk és akkor egy napig én is az leszek beléd".
Rendben elfogadtam, azt hittem jó döntés volt de most mégsem érzem úgy mintha ezt kéne tennem. Szeretnék a barátja lenni, továbbra is segítségére lenni, de ezt csak úgy tehetném meg, ha közben meg teljesen tönkreteszem magam érzelmileg. És most azon gondolkozom kit válasszak: Őt vagy magamat? Ha magamat akkor miért? Ha Őt akkor miért? Képes lennék elnyomni magamban az érzelmeimet de ez rányomná a bélyeget az egész életemre. Mit tehetnék érte? Értünk?
Hú.. ez nehéz helyzet..:/ Szerintem.. ha jó barátok vagytok, beszéld meg vele ezt a dolgot.. Hogy te vonzódsz hozzá, de tudod, hogy ő ÚGY nem érez irántad, és hogy neked ez nagyon nehéz.. Hogyha egy kis ideig nem beszélnél vele, nem tartanád a kapcsolatot, igyekeznél nem rá gondolni, talán jobb lenne..:S de szerintem a te boldogságod fontosabb. Végülis a fiú mit veszít? Egy barátságot. Te meg ha jóban maradsz vele, végig szenvedsz:S Megéri ez neked? Ha igen, akkor maradj vele barátságban.. Ha nem.. hát azt már leírtam..
És sajnálom, hogy az emberek nem fogadják el a homoszexuálisokat..
Remélem segíthettem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!