Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akkor én introvertált vagy...

Akkor én introvertált vagy extrovertált vagyok?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy van amikor szeretek egyedül lenni és hanyagolni az embereket, de van amikor teljesen társasághiányom van és konkrétan igénylem, hogy legyenek körülöttem, lehessen beszélgetni, csinálni valamit másokkal. Van olyan időszak, amikor hazaesek és örülök, hogy nincs a környéken senki, majd van amikor konkrétan szenvedés egyedül lenni és akármilyen társaságnak tudnék örülni. Van amikor nincs kedvem társalgásba elegyedni, van amikor mindenhez szeretnék hozzászólni. Akkor én most melyik kategóriába tartozom?

2019. jún. 10. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért akarod magad felcímkézni? Mi értelme van?

Én is ilyen vagyok, de soha nem érdekelt, hogy milyen aktuálisan divatos kategóriába tudnának besorolni, hogy aztán azzal mentegetőzhessek.

2019. jún. 10. 09:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem ért félre, nem szeretném magam felcímkézni. Én is pont úgy gondolom, hogy nem lehet mindenkit minden alapján kategorizálni, csak kíváncsi vagyok mások véleményére.
2019. jún. 10. 09:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenki kevert valamennyire, csak kérdés, hogy milyen arányban.
2019. jún. 10. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Ambivertált:)
2019. jún. 10. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Magyarul kérdezd, akkor talán válaszolok is.
2019. jún. 10. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezek a kategóriák csak kitalációk. Minden önkifejezési módszerednek más a háttere és számos dologtól függ (a mértéke is), mind múltbeli eseményektől és mind a jelen lévő környezettől.
2019. jún. 10. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezek a kategóriák csak kitalációk. De ha nem lennének is azok, mi a bánatnak kell mindenáron beskatulyáznod magad?
2019. jún. 11. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Az átlag normál emberekhez tartozol, mindenki így van ezzel.
2019. jún. 17. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!