Mikor kell elkezdeni pasizni?
Ezt nem lehet megmondani:)
Amikor megismersz egy olyan srácot akivel kölcsönösen kedvelitek egymást és hiányzik,ha nem találkoztok.Na,akkor van itt az ideje:)
Én majdnem 14 voltam,amikor ezt éreztem és léptem,de nem kellett volna ... Csúnyán kikosarazott a fiú,de hát ez van.Azóta nem is volt olyan fiú aki megdobogtatta a szívemet,de nem bánom.Majd lesz még barátom,van még időm;)
15/L
13 évesen már rég elkéstél. Íg nem tudsz beállni a sok tinik*rva közé, akik érzelmileg nullák, de azért okosnak hiszik magukat is írják ki a nagy életbölcsességeiket borzalmas angolsággal a facebookra és egymás után b.szatják meg magukat mindenkivel. Várjunk!! Ez így normális? Nem! DE! MERT EZ A DIVAT EBBEN A KIB*SZOTT LIBERALIZMUSBAN, AHOL SENKI NEM NEVELI MEG A SOK HÜLYE RINGYÓT ÉS TELE VANNAK AZ UTCÁK ELBUTULT, SÚLYOS ÖNÉRTÉKELÉSI ZAVARBAN SZENVEDŐ (=el vannak szállva) BÜDÖS K*RVÁVAL, AKIKKEL NEM LEHET ÉRTELMES DLOGOKRÓL BESZÉLGETNI, MERT IQ-JUK NINCS, CSAK SZAPORODNI TUDNAK, DE AZT JÓL.
A "pasizást" feljtsd el, ha rám hallgatsz. MAradj csak annál, hogy járj azzal, aki szimpatikus neked. És a legfontosabb: NAGYON VÁLOGASD MEG A BARÁTAIDAT. Szóba se állj a plázacicákkal. Mert már pusztán az, hogy felteszed ezt a kérdést, azt mutatja, hogy normális vagy, és nehogy olyan légy, mint a fentebb vázolt magát embernek tartó állatfaj! Maradj normális, és ne beszéld ki a magánéletedet. Az a kettőtök dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!