Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor kell elkezdeni pasizni?

Mikor kell elkezdeni pasizni?

Figyelt kérdés
Segítsetek:D Nem tudom, hogy ideje lenne-e már vagy még pár hónapot várjak, nem azért szeretnék pasit,hogy nekem is legyen, hanem,gogy érezzek is valamit iránta... 13/L
2010. júl. 7. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet megmondani:)

Amikor megismersz egy olyan srácot akivel kölcsönösen kedvelitek egymást és hiányzik,ha nem találkoztok.Na,akkor van itt az ideje:)

Én majdnem 14 voltam,amikor ezt éreztem és léptem,de nem kellett volna ... Csúnyán kikosarazott a fiú,de hát ez van.Azóta nem is volt olyan fiú aki megdobogtatta a szívemet,de nem bánom.Majd lesz még barátom,van még időm;)

15/L

2010. júl. 13. 17:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, hogy mikor KELL. Amikor úgy érzed. Valaki már 13 évesen pasizik. Én speciel 17 évesen jártam először valakivel. Semmit sem szabad erőltetni, majd jön, amikor jönnie kell.
2010. aug. 8. 19:09
 13/13 anonim ***** válasza:

13 évesen már rég elkéstél. Íg nem tudsz beállni a sok tinik*rva közé, akik érzelmileg nullák, de azért okosnak hiszik magukat is írják ki a nagy életbölcsességeiket borzalmas angolsággal a facebookra és egymás után b.szatják meg magukat mindenkivel. Várjunk!! Ez így normális? Nem! DE! MERT EZ A DIVAT EBBEN A KIB*SZOTT LIBERALIZMUSBAN, AHOL SENKI NEM NEVELI MEG A SOK HÜLYE RINGYÓT ÉS TELE VANNAK AZ UTCÁK ELBUTULT, SÚLYOS ÖNÉRTÉKELÉSI ZAVARBAN SZENVEDŐ (=el vannak szállva) BÜDÖS K*RVÁVAL, AKIKKEL NEM LEHET ÉRTELMES DLOGOKRÓL BESZÉLGETNI, MERT IQ-JUK NINCS, CSAK SZAPORODNI TUDNAK, DE AZT JÓL.

A "pasizást" feljtsd el, ha rám hallgatsz. MAradj csak annál, hogy járj azzal, aki szimpatikus neked. És a legfontosabb: NAGYON VÁLOGASD MEG A BARÁTAIDAT. Szóba se állj a plázacicákkal. Mert már pusztán az, hogy felteszed ezt a kérdést, azt mutatja, hogy normális vagy, és nehogy olyan légy, mint a fentebb vázolt magát embernek tartó állatfaj! Maradj normális, és ne beszéld ki a magánéletedet. Az a kettőtök dolga.

2010. aug. 8. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!