Szeretsz élni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 16:17
11/24 A kérdező kommentje:
Szakított :'(
2010. júl. 7. 17:43
12/24 anonim válasza:
Én utálok élni, és tervezem minél hamarabb a végét.
Sajnálom, hogy szakítottatok :(
13/24 anonim válasza:
:( Hány éves vagy?
Amúgy én sem szeretek élni, nem látom értelmét. Végülis ha halott vagyok, akkor rohadtul nem bánkódok az élet miatt, hogy jajj, bárcsak élnék. Akkor semmi sem fájna, bár boldog sem lennék, de nem érezném a hiányát.
14/24 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a halál az akkora nagy paradicsom???
15/24 anonim válasza:
ma 20:24 vagyok.
Hát, nem tudom, mi van a halál után...Nem is érdekel...Csak LEGYEN VÉGE ENNEK !!
16/24 anonim válasza:
Nem tudom, milyen a halál. :) Egyszerűen csak én úgy gondolom, hogyha meghalsz, akkor kész. Meghalsz és itt a pont. Semmi nem lesz utána, egyszerűen megszűnsz létezni, a gondolataid semmivé válnak, és nem leszel többé senki. Nem fogsz érezni, gondolkodni. Érted, miről beszélek? :D Lehetségesnek tartom, hogy "újjászületsz" egy másik testbe, de mindegy is, mert nem az leszel, aki előtte voltál. De ezt így nem tudom elmagyarázni. :D
17/24 A kérdező kommentje:
20:57 es, igazán jólenne már :(
2010. júl. 7. 22:26
18/24 anonim válasza:
én szeretek:) persze van amin változtatnék, de csomószor arra gondolok h milyen jó már h van egy saját életem, ami csak az enyém, és bármit csinálhatok vele, csak rajtam áll mihez kezdek:D olyan jó hogy ennyi lehetőség van:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!