Miért érzem úgy, hogy mások mindig elveszik a dolgokat előlem?

Igen ez irígység. Próbáld meg úgy nézni a világot, hogy nem birtokolsz dolgokat hanem valamilyen viszonyba kerülsz velük még ha a tiedid is.
Embert pláne nem lehet elvenni valakitől. Hogy gondolhatod azt, hogy az a pasi egy tárgy amit adni-venni lehet? Ő egy emberi lény, döntései vannak, akarata. Pont ezért szép a szerelem mert egymást választjátok szabad alkaratból.

Nekem is gyakran van ilyen érzésem. Csak arra tudom visszavezetni, hogy a nővéremmel mindig mindenben versenyeztünk, és én állandóan csak második lettem.
Tulajdonképpen ha belegondolok, ez a kérdés is hasonló, hiszen nem én tettem fel előbb. Akartam, de nem tudtam megfogalmazni úgy, hogy más is értse, bár éppen ezért most hálás vagyok, és veled együtt várom a további válaszokat :D Szóval köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!