Miért vagyok ilyen bárány lelkű?
Figyelt kérdés
Gyermekkorom óta szerény, félénk, visszahúzódó vagyok, se barátaim, lányok voltak akik kezdeményeztek nálam de nem mertem lépni feléjük, jó lelkű vagyok mindenkivel, nem járok sehova el, úgy érzem lelki beteg vagyok2019. máj. 8. 12:11
1/1 anonim válasza:
Perpillanat nállam is ez van :/ most rá írtam random emberekre akiket ismerek megprobálok valamit ki hozni hogy legyen baráti társaságom nehéz ez mert az önbizalmam az gyenge és nem vagyok határozott de ha van társaság az segíteni fog én egy régebbi társaság szakítása miatt lettem ilyen bele vittek mimdenféle hülyeségbe és azóta én is kerülöm az embereket, de ez nem jó, ezért kell egy társaság azon keresztül még több emberf lehet megismerni és javulni fog probálj te is ismerősökkel haverkodni aztán jön magátol, kitartást :) menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!