Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen munka lenne hozzám illő?

Milyen munka lenne hozzám illő?

Figyelt kérdés
21/f vagyok csak érettségim van, szeretném “elindítani” az életemet, jellenleg a fater vállalkozásában segédkezek, de ez hosszútávon nagyon nem mehet. 2017-ben érettségiztem, nem nagyon érdekelt az iskola, a lényeg az volt minden “görbüljön”. Nagyon célom se volt a gimiben. Aztán tavaly nyáron pár napig dolgoztam egy erdőben, kemény volt, de nagyon jól éreztem magam, hogy levegőn lehettem, szép környezetben. Otthon szabadidőmben legtöbbször kertészkedek, veteményezek pl. Egyik ismerős kérdezte, hogy miért nem megyek el kertész, vagy erdészmérnöknek? Nos matekból nem voltam annyira jó a suliban, nem is foglalkoztam vele, az is tény, meg ismerek olyat is, aki harmat gyenge volt matekból, most a műszaki egyetemen jól tanul. De ez engem elgondolkodtatott, mert ha van célja az embernek, akkor egy fokkal minden könnyebb lehet. Szerintetek?
2019. máj. 7. 03:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Illetve a természetgyógyászattal kapcsolatos dolgok is érdekelnek.
2019. máj. 7. 03:38
 2/3 anonim ***** válasza:
biztonsági őr
2019. máj. 7. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Bármit csinálsz, legyél jó benne!
2019. máj. 7. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!