Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha üres az...

Mit csináljak, ha üres az életem? (nem szexhirdetés)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy megvan kb. mindenem. Van munkám, barátaim, egészséges vagyok, van szabadidőm, el szoktam járni zenélgetni, igaz barátnőm nincs, de nem is tartok most igényt rá. Lényeg, hogy minden oké, mégsem tudom jól érezni magam. El szoktam járni bulizni, de azokat az estéket is kb úgy élem meg, hogy részei a rendszernek, "most épp szórakozni kell", stb. Ugyanígy vagyok a többi dologgal is, pl. utazással.

Mit lehet ebben a helyzetben tenni? Mi tudná élvezetessé tenni ezt az egészet? 21/F

2019. máj. 4. 06:20
 1/4 mindentudó99 ***** válasza:
Új hobbi kell. Járj horgászni. Vagy fémdetektort kell venni és járni az erdőket. Vagy bármi ami érdekel.
2019. máj. 4. 07:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, meg kipróbáltam már dolgokat. A zene a hobbim, és szeretem csinálni, de még az sem köt le eléggé, és nincs nagyon célom vele.
2019. máj. 4. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:

helyi társasjáték egyesület

egyetemi tanulmányok

csaj

gyerek

Nehézségi sorrendben

2019. máj. 4. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszoltad a kérdést - "részei a rendszernek, most épp szórakozni KELL". Vizsgáld meg az életedet és vess számot, hogy mi mindent csinálsz csak azért, mert "kell", mert az az "elvárás" és mit csinálsz azért, mert tényleg szívből te akarod. Először nem lesz egyszerű, mert lehet annyira elhitetted magaddal, hogy ezeket tényleg te akarod, hogy már fel sem tűnik, ha nem.
2019. máj. 6. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!