Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy kicsit elszaladt az élet...

Egy kicsit elszaladt az élet mellettem?

Figyelt kérdés

Most 29 éves vagyok, ugyan van pár dolgom és tapasztalatom is, de egyre nehezebbnek érzem a dolgokat. Kicsit úgy érzem, hogy nem erre számítottam.

Tanultam, dolgoztam, jó fiú voltam, és cserébe mit kaptam? Kicsit átverve érzem magam.

2019. ápr. 22. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Ok
2019. ápr. 22. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor kezdj el élni!
2019. ápr. 22. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Miert mire szamitottal?
2019. ápr. 24. 07:52
 4/5 anonim válasza:

Csinalj most azonnal egy bakancslistat!

(Illetve, csalad? Nem a szulod vagyok hogy piszkaljalak, de ha azokkal toltod az idod akiket IGAZAN szeretsz akkor egy napod veluk feler akar 20 evvel is.Csalad nem csak ember, kicsit gondolj bele ebbe...

2019. ápr. 27. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Bővebben?

Szerintem neked egy csaj kell akivel családot alapíthatsz.

Értékeld át h olyan vagy-e mint amilyen lenni akartál vagy amilyen férfi az álom csajodnak kell...

Változtass és ismerkedj!

35F

2019. máj. 7. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!