Van egy ember, akit mindenáron megakarsz ismerni, megtudni, hogy valójában milyen. Ott akarsz lenni mellette, hogy segíts ha bajban van. Élményeket akarsz átélni vele. A barátja akarsz lenni és erre leginkább csak úgy van lehetőség ha te is beállsz abba a szakmába amit ő végez, de ott van a gond, hogy az ő foglalkozása nem egészen illik hozzád, de azért biztos sok küzdelem árán megtudnád csinálni. Ez lenne a nagy álmod, de van egy másik szakma ami annál is inkább hozzád való mert azt szereted de mégis ott a nagy álmom. Na most itt a kérdés: Ti küzdenétek az álmotokért, hogy olyanok legyetek amilyenek valójában nem vagytok??
2010. júl. 5. 10:33
1/6 anonim válasza:
Nem egészen értem. Az a szakma a nagy álmod, ami annyira nem passzol hozzád? és az a kérdés, hogy érdemes-e küzdeni érte?
Csak azért kérdezem, mert nem értem, hogy az ember, akit nagyon meg akarsz ismerni, ő is a nagy álomhoz tartozik-e :) De szerintem a nagy álmokért meg kell küzdeni, ha azt akarod, hogy megvalósuljanak. Semmi sem fog az öledbe pottyanni csak úgy. És annál édesebb a siker, ha tudod, hogy keményen megdolgoztál érte.
2010. júl. 5. 11:00
2/6 A kérdező kommentje:
Az álmom az, hogy azt az embert megismerhessem, de ezt leginkább csak úgy érhetem el, hogy én is az leszek ami ő. Így nagy rá az esély, hogy összefutunk. Csakhogy ami neki a foglalkozása az nem illik hozzám, de mégis annak kell lennem ami ő mert csak így találkozhatunk. Tudom egy kicsit bonyolult, de így van. Szóval a lényeg az, hogy érdemes-e elérni a célt még ha közben olyannak kell lenned mint amilyen igazából nem vagy és teljesen ellenkezik saját éneddel az a foglalkozás??
2010. júl. 5. 18:23
3/6 haggyámán válasza:
Lehet, hogy már láttad, de erre csak egy dolgot szoktam írni. "Az az álom, ami teljesül, valójában nem is álom volt." Nekem is volt álmom, de ez már teljesen lehetetlen. Ez tényleg csak egy álom.
Ha publikus, kit akarsz megismerni? Másképp nem menne?
2010. júl. 5. 20:06
4/6 A kérdező kommentje:
Figyelj, az álom éppen azért álom, mert ha teljesül az álmod, valóra válik, és onnantól már tényleg nem lesz álom. Ez egyértelmű. Akkor ott van az, hogy lehetetlen ami szerintem nem tény hanem csak egy vélemény amit hitetlen emberek alkottak meg. Én szerintem semmi de semmi sem lehetetlen. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok csak emberek akik nem hisznek az akadályok leküzdésében és mégis most itt vagyok én ahogy írtam ezt a kérdést és úgy tűnik mintha a lehetetlen lehetséges lenne számomra, de nem így van, talán csak egy kis biztatás kellene amit itthon nem nagyon kapok meg és így sokszor elbizonytalanodom. Ami azt a személyt illeti, nem szívesen beszélnék róla mert én olyan vagyok hogy félek ha elmondom nem teljesül be mert esetleg kapok egy olyan kommentet ami elveszi a kedvem az egésztől és ezt nem akarom. Az álmomat pedig nagyon szeretném megvalósítani mint mindenki más az ő saját álmát.
2010. júl. 6. 15:23
5/6 A kérdező kommentje:
és igen, másképp nem menne.
2010. júl. 6. 15:25
6/6 anonim válasza:
lehet ha tudnánk azt a bizonyos foglalkozást többet tudnánk segíteni
én valami olyat képzelek ebbe az egészbe, hogy bérgyilkos nah az tényleg nem könnyű, bár én szeretnék megtanulni lőni, tetszenek a hangtompítós fegyverek
biztos másképp nem menne? lehet ha valamiféleképpen összeismerkednél vele és kiderülne nem is olyan, mint amilyennek képzelted akkor már más álmot keresel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!