Éreztétek már ti is ezt az érzést?
Figyelt kérdés
Azt h pl tetszik neked egy fiú és te beszélgetsz vele de azt gondolod :
Miért majd pont én kellenék neki?
mikor van nálam sebb csinosabb.
2010. júl. 4. 22:35
1/6 A kérdező kommentje:
már mitn azt h nem vagy benne biztos h te is bejösz neki és beképeled magadnak h nem kellek neki mert nem tart elég jónak magának meg ilyenek ...:_
2010. júl. 4. 22:36
2/6 anonim válasza:
Szerintem az emberek 99% (na jó ez talán egy kis túlzás) érezte már ezt az érzést mert azt gondoljuk hogy mindig van egy jobb (ami néha előfordúl hogy ténleg azt gondolom van jobb nálam) és akko őt választja. De ha belegondolok 2 embert nem lehet öszzehasonlítani.(Am én szinte minden pasinál ezt érzem, pedig átlagos csaj vagyok nincsenk olyan nagy szépséghibáim, de lehet hogy nagy az egom xd:)))
3/6 A kérdező kommentje:
: D
2010. júl. 5. 00:25
5/6 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 5. 21:33
6/6 anonim válasza:
Sya! én állandóan ezt érzem...:( pedig nem kellene, mert így örökre egyedül maradok...:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!