Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Oknyomozó újságíró akarok...

Oknyomozó újságíró akarok lenni de hogyan kezdjem ell? ÁlatalánosIkolában járok még egy évem van és hogyan kell tovább menem? Hogy oknyomozó újsàgírò legyek milyen iskolákba menjek? Sajnálom a helyesiràsi hibákat! Nagyon sietek

Figyelt kérdés
Nincs valami szép életem idegileg tönkre mentem de kitartok csak anyit írjatok hogy tovább hogy újságiró lehesek.
2019. ápr. 8. 20:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is újságíró voltam: napilapnál. Voltak olyan kollégáim, akik elvégezték a 8 osztályt és utána lejöttek a szerkesztőségbe, h dolgozzanak, megismerjék a szakma alapjait. Először csak 5 soros híreket írattak velük, aztán lassan egyre komolyabb melókat kaptak. Közben nappalin csinálták a gimit aztán a kommunikáció szakot vmelyik egyetemen.

Ha az első szerkesztőségtől elküldenek, próbálkozz addig, amig találsz egyet, ahol szívesen fogadnak. Önéletrajz, pár írás stb jó referemciának. Kitartónak kell lenni.

2019. ápr. 23. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!