Az nagyon gáz, ha már a pszichiáteremmel sem tudok beszélgetni?
Kb. másfél éve járok hozzá, ő azt mondja sokat javultam, de én úgy érzem, hogy még kéne.
Viszont most valahogy nem tudok úgy megnyílni a pszichiáteremnek, mint korábban.
Mit csináljak?
21:14!
Ha meg tudnám keresni magamban a bajt, nyilván nem kéne pszichiáter segítsége...
SZTK-s pszichiáter, ingyen járok hozzá...
Milyen honlapokon lehet pszichiáterekkel beszélgetni?
En jartam pszichologushoz es az egy ev alatt egyszer sem mondtam el neki valamit ami kozre jatszott abba,hogy tonkre ment az eletem. Egyszeruen keptelen voltam neki igy megnyilni. Minden mast elmondtam neki de ezt az egy dolgot nem tudtam. O probalta tobb fele keppen is kiszedni de nem sikerult neki. Azt mondtam neki,hogy ha mar ez a dolog nem fog nekem szamitani es konnyen tudok rola beszelni akkor elmondom. Tiszteletbe tartotta.
Semmi gond nincsen veled.
En kezdetben nem is akartam pszichologushoz jarni. Sot az elso alkalmat el is logtam. De utana belattam,hogy tenyleg szuksegem van ra. Nem olyan egyszeru egy vadidegennek megnyilni. Nem veled van a baj. Idovel ez valtozni fog. Minnel tobbet jarsz hozza es minnel tobbet meselsz magadrol es a korulotted levo dolgokrol egyre konnyebb lesz. Hidd el. Idobe tellik!! Azonban buszke lehetsz magadra,hogy mertel segitseget kerni.
Sok sikert kivanok! Remelem meggyogyulsz minnel hamarabb! Kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!