Ez a reklámozók szempontjábó egy fogyókúrás oldal?
Úgy érted, hogy ezen az oldalon a reklámok többsége fogyókúrás? A Google reklámozási rendszere úgy működik, hogy a felhasználó tevékenységét veszi alapul, így ha te fogyással kapcsolatosan keresel a neten és ezzel kapcsolatos cikkeket, fórumokat olvasol, a reklámok is ezt a témát fogják visszaadni. (nem mellesleg ezek teljes mértékben letilthatóak, ha reklámblokkolót használsz, minden weboldalt kipucol a ublock origin vagy adblockplus)
Ha esetleg nem ennyire komoly, akkor lehet van olyan hirdetője az oldalnak ami direkt ilyen reklámot közvetít. De ez az oldal nem "fogyókúrás", hanem semmilyen témában nem elkötelezett (vagy pedig minden van rajta).
A legtöbb válaszú kérdés egy évekig szabálysértő csevegőnek használt kérdés volt 9200 válasszal, amit 3 éve lezártak hogy ne lehessen beleírni.
Én nem követem az összes kategóriát, de szerintem az állatok témakört komolyabban veszik az emberek. Vallásban mindig megy a trollkodás meg egymás nézeteinek támadása, viszont az állatok érdekében talán komolyabban és felelősségteljesebben válaszolnak.
Én inkább az agszűzek gyűjtőhelyének nevezném.
A "Mért nincs barátnőm" és alverziói csak úgy 1 milliószor lett kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!