Mik azok amiket utálsz az életedben? Hogyan élnél?
Utálom,hogy zabálok és nem tudok szépen lassan enni.
Utálom,hogy analfabéta vagyok és nem tudok tanulni,legszívesebben egy irodában dolgoznék fizikai munka helyett.
Utálom,ha irigy vagyok másokra,szeretbék bölcsebb lenni.
Szeretnék szeretni valakit. Önzetlenül benne lenni egy párkapcsolatba.
Nem tehetem meg, mert drogfüggő vagyok. Le kéne hozzá szoknom. Ehhez pedig be kéne mennem rehabra. De félek tőle. Nem megyek be. Utálom ezt magamban, de mégsem változtatok rajta. Elfogadom hogy ilyen vagyok, és próbálom egyedül megtalálni a boldogságot (nem a drogokban). Nekem ez a történetem.
Utàlom, hogy mentálisan beteg vagyok. Undorodom magamtól, hogy mennyire bele tudok emèsztődni a depressziópa.
Utàlom, hogy emiatt falakat építek magam köré és elridegülök emberektől.
Utálom, hogy az erre való hajlamot örököltem, mintha esélyem se lenne normàlisnak lenni. És gyűlölöm magam, hogy ez miatt hibàztatom a családom.
Ezen vàltoztatnék egyedül az életemben, hogy ne rosszabb és jobb napjaim legyenek, csak jobbak (és ne pirulák miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!