Mi a baj velem? Miert nem jon ki sehogyse semmi?
Figyelt kérdés
Mostanaba mindenkivel majdnem osszeveszek. Vagyis egyszeruen mindig mindent rosszidobe irok , mondok...a barataim kesz pipak ram? Most fogjam be a szamegy idore? Vagy talan keressek pillanatnyilag masokat akivel logjak? 15/L2010. júl. 1. 23:02
1/7 anonim válasza:
ezt nem igen értem:S miért is haragszanak meg rád?
2/7 anonim válasza:
késő van aludnod kéne, jah de nyári szünet van xD
3/7 A kérdező kommentje:
Rossz dolgokat mondok rossz idobe...pedig regebbnem volt ilyen...jo tanacsokat tudtam adni...stb. Most egyszeruen hogy is mondjam gonosz vagyok pedig nem akarok mast csak segiteni...pedig regebb jo tanacsaim voltak
2010. júl. 1. 23:05
6/7 A kérdező kommentje:
Nem :)) nemreg estem tul rajat...most valami mas a gond...mit tegyek?
2010. júl. 1. 23:44
7/7 anonim válasza:
nem lehet, hogy feszültebb vagy valami miatt, hogy aggaszt valami?vagy egy rossz élmény, tapasztalat, ami egy kicsit megkeserített?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!