Nem lenne könnyebb meghalni?
Mostanában eléggé rossz minden körülöttem. Magamba maradtam. Akiket eddig a legjobb barataimnak tartottam kiderült nem is azok. Persze rajtuk kívül vannak mas barátaim is de nekik nem mondhatok el mindent,vagy ha el is mondom nem érdekli őket. Nem tudom senkinem sem elmondani hogy mit érzek, még a szüleimnek sem mert apukammal nem olyan a kapcsolatom anyukám pedig folyton dolgozik alig van ideje levegot venni. De a maganyossag mellett suliba sem teljesítek jol
Magammal szemben eleg maximalista vagyok es a szüleimnek is bizonyítani akarok, de ez most nem jon össze. Folyton tanulok de aztan sorba ernek a csalodasok. Mar éreztem így régebben is de az elmilt 2 het utan. Viszont ez mar majdnem 1.5 hónapja így van. Ti is éreztétek mar igy? Nem tudom mit csinaljak
NEM, nem lenne könnyebb meghalni!
Éreztem már így, de miután találtam egy dolgot amiben örömömet találom sokkal jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!