Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én vagyok ilyen?

Csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Szóval arról van szó, hogy mindig mást akarok. 11 hónapja lovagolok, és eddig minden áron lovakkal szerettem volna foglalkozni, 11 hónap lovaglás mellett akartam lovat :D Most csak 2 hetente járok ki 1-szer. Szóval most ezzel egy kicsit felhagytam. Mostanában a színészet foglalkoztat. Mindig valami más. Lovaglás előtt is volt valami. Akkor meg kutyát akartam. Kutyusom lett is. 1 éve nálunk lakik. Őt nagyon szeretem❤

Szóval össze vagyok zavarodva, mindig más foglalkoztat, de az nagyon. Nem értem. Van itt valaki aki még rajtam kívül is így érez?

Normális válaszokat légyszives.

2019. jan. 2. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolom fiatal vagy, nagy még benned az érzés, hogy mindenben kipróbáld magad. Örülj neki, hogy sokszínű egyéniség vagy és sok minden érdekel. :)
2019. jan. 2. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát figyi, mindenkinek változhat a véleménye, megunod és ennyi. Ezzel nem lehet mit csinálni. Próbáld meg megint jobban jól érezni magad, esetleg ne menj ki egy ideig hátha ujra kedvet kapsz. Sok szerencsét :D
2019. jan. 4. 19:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!