Jövőre egyetemre akarok menni a barátaimmal Budapestre, de nem tudom hová. Mit tegyek?
Mi az ami érdekel, és mi az ami nem?
Mennyi lóvé van erre a mutatványra?
Nyelv? Sportosság?
Írj magadról pár dolgot!
Csak annyit tudok ehhez hozzátenni, hogy tudd, az is egy opció - és szerintem a te esetedben is a legkézenfekvőbb - hogy kihagysz egy évet. Semmi értelme belevágni valamibe, amiben egyáltalán nem vagy biztos. Ráadásul nem kell félni attól, hogy az egy év miatt "lemaradsz" vagy bármi ilyesmi, rengeteg hasznos dolgot tudsz csinálni ezidő alatt. Mindenekelőtt például kiismerni önmagadat, rájönni, hogy mit is szeretnél kezdeni az életeddel. Vagy nyelvet tanulni, jogsit szerezni, diákmunkázni, stb. Sokan csinálják ezt.
Másrészről viszont tényleg jó lenne tudni ahhoz, hogy segíthessünk, hogy milyen szakokon gondolkoztál, és mik voltak azok a tényezők, amik miatt mégsem választanád szívesen az adott szakokat.
Továbbá milyen tantárgyakból vagy jó, és melyikek érdekelnek?
Szia!
Én is ugyan ilyen helyzetben voltam mint te. Két év elteltével jöttem rá mi érdekelne. Milyen szak érdekel? Ha gondolod írj rám és beszéljünk
Jó ötlet!
Diákhitelt meg ilyeneket ne vegyél fel arra vigyázz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!