12 éves lány vagyok 161 cm magas és 47-48 kg. Szerintetek ezek milyen arányok? Fogyózzak vagy nem? Mert elég izmos vagyok. Legalábbis erős
Figyelj.:) Ahány ember, annyi féle alkat. A tiéd pont jó...sőt.:) 12 évesen én csak 148 cm és 32 kiló voltam!xD Későn értem, és mindenki csontizott, de hát nem tehettem róla, hogy még nem serdülök.:) Azt hittem nekem sose lesz mellem (jó hát most se nagy! de a kicsit is meg kell becsülni:P). Aztán láss csodát, kifejezetten szép nőies alakom lett. 161 cm lettem végül és a szélsőségek 44 kg (madárétkűség általában nyáron) illetve 50 kg(disznó étkezés mellett..télen:D). Az átlag olyan 46-48 kg. Soványnak mondanak engem, úgyhogy te is az kell legyél.:P
A csontjaidtól is függ a tömeged. Ha koránérő vagy, és már nőiesedsz, akkor értem az aggódásod, de ne tedd.:) Közel sem vagy dagadt. A sport sosem árt. Ne a kilóid figyeld, hanem azt, hogy arányos vagy-e (ha még kiserdülsz, hízni fogsz...de a NŐI arányok a domborulatokat jelentik, nem a ropi testet). Sőt, igazából nem szabad sokszor a mérlegre állni, kb. csak kéthetente. Van olyan, hogy reggel 48 kg vagy, és estére már 49...de ez nem hízást jelent, hanem minden egyebet (a bevitt víz+élelem tömege...esetleg az izmosodás jele, ha sportoltál előző napokban, mert az izom nehezebb, mint a háj). Na sok a rizsa.:D
Szia!
19/L
énis 161 cm vagyok és 48 kg ...szerintem én kövér vagyok de lehet hogy rajtad nem annyira látszik ...szerintem ink ne fogyózz,ilyen korban még nem egészséges :/
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!