Hogyan komolyodjak, ti hogy csinálnátok?
Sziasztok, egy 19 éves srác vagyok, aki mindig a megkérdőjelezhetően sikeres vagy sikertelen humora miatt volt szerethető, de egy idő után elég egy oldalúnak tűnik, mert kb ennyi vagyok, vagy legalábbis ennyinek érzem magam, és újévi fogadalom ként szeretnék komolyodni egy kicsit és az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlotok ehhez, film, irodalom vlogok vagy akármi, a válaszokért előre köszi és kellemes ünnepeket :D
Ez a kérdés már volt, de nincs türelemem kívárni az egy napot
Hát a fene tudja hogy ezt teljesen ki lehet e nőni. Én 6 évvel idősebb vagyok nálad, de néha én is teljesen komolytalannak érzem magam, pedig átmentem már relatíve sokmindenen.
Hogyha igazán gyorstalpalót akarsz, akkor esetleg menj el egy hospice házba kisegíteni (már ha ván egyáltalán rá lehetőség), vagy olyan helyek után kutakodj ahol elsőkézből láthod milyen az emberi szenvedés, illetve hogy az élet bizony egyáltalán nem fair. Talán eléggé beleégne a tudatodba és utána már nem tudnál ilyen jókedvel tekinteni az emberekre vagy a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!