Minek születtem meg?

Figyelt kérdés
Úgy érzem,hogy az életem teljes mértékben felesleges,és értelmetlen. Egyszerűen semmi nem érdekel,semmi sem köt le. Otthagytam a középsulit is,mert egyszerűen értelmetlennek tartom a szakmákat. Értelmetlen,és felesleges. Még az érettségi is amit most csinálok. Nem látom értelmét. Gondoltam arra,hogy hajléktalan leszek,és majd a természet elvégezteti velem a halált,amit magamtól nem tudok megtenni.
2018. dec. 19. 07:54
 1/3 Duenna ***** válasza:
34%
Te akartál a saját akaratodból leszületni erre a világra fizikailag tapasztalni, és lelkileg fejlődni. Ez még akkor is így van, ha erről most nem tudsz, mert a tudatalattidban van elzárva ez az információ. De hipnózissal előhozható. Ha a halált választod, akkor testi halálod után azonnal visszaszületsz egy másik újszülött csecsemő testébe, és kezded elölről az új életet. Addig születsz le újra és újra, amíg fel nem fogod, meg nem érted, hogy miért vagy itt ebben az életben, és végig nem csinálod a saját magad által kitűzött feladatot. És most dönts! Jó szórakozást!
2018. dec. 19. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha értelmetlen lenne a szakma, nem tanítanák. Nem inkább arról van szó, hogy pocsék jegyeid voltak? Ha szerinted az érettségi is felesleges, próbálj meg anélkül elhelyezkedni (max. közmunkásként lenne esélyed)! Hajléktalan nem önszántából lesz valaki. Lenne kedved a jól fűtött szobából (ahonnan a kérdést kiírtad) kimenni a mínuszba, a híd alá? Szedd össze magad, öregem! Egy nálad ezerszer rosszabb helyzetben lévő analfabétának is nagyobb az önbecsülése, mint neked.
2018. dec. 19. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan vagyok, de én első sorba az emberek miatt nem tanultam tovább. Engem sem érdekel semmi, egyedül az érdekel hogy legyen egy nekem való lány aki szeret, de hát a nyomor álmodozik. Én velem nem a természet hanem saját magam fogok végezni. nem vagy egyedül..
2018. dec. 22. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!