Szerintetek meleg vagyok? Még megváltozhatok?
Persze hogy nem biztos, ki fogod nőni, még csak úgymond "felderíted" mi van a nagyvilágban, mint a kisgyerek aki járni tanul. És az hogy lányokkal vagy meg a való életben nem tudod elképzelni az azt jelzi hogy NORMÁLIS VAGY!
Peace bro!
OG LL G
Ha igazán meleg vagy, képes lennél smárolni egy másik sráccal.
>Na ez nem megy mindenkinek, a biszexek nagy részének sem.< (Nekem sem, behánynék.)
Akkor nem is biszex aza biszex.....
Szia
Ne haragudj de ki kell mondjam: ez a naon, vok, nem tom stb. k.rva gáz! Ne írj így, ha egy mód van rá. Hányingerkeltő.
Tudom rövidítés meg lazaság, meg divat meg msn de akkor is szánalmas.
Pár év múlva ég majd az arcod miatta + normális ember nem vesz komolyan ilyen irkálással.
Na de a kérdésed:
Nem hinném, hogy meleg lennél vagy biszex. Én biszex vagyok, ugyanúgy megy minden mindkét nemmel. Szerelem is szex is.
Azt javaslom, ne aggódj ezen majd úgyis kialakul magától. Ilyenkor egyébként is közrejátszanak a hormonok valóban.
Ha mégis úgy alakul, hogy később biszex leszel az sem tragédia.
Annyit mindenképpen fontosnak tartok megemlíteni, hogy amennyiben bi vagy netalán homo leszel később ne tagadd meg önmagad! Azért mert vallásos vagy ne kényszeríts magadra egy olyan életet, ami nem te vagy és nem tesz boldoggá.
Ismerek vallásos melegeket akik egyensúlyban vannak önmagukkal és harmóniában élnek. De sok olyat is aki szenved mert úgy érzi ez a dolog és a vallás nem fér össze.
Isten szeretni fog akkor is ha meleg vagy. Nem te választod, nem a te hibád. Millió tényező befolyásolja, hogy valaki hetero lesz vagy homoszexuális vagy bármi.
Emellett én hiszek abban, hogy Isten nem kérné tőled azt, hogy tagadd meg önmagad és úgy éld le az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!