Szerintetek hogyan békitsem ki a barátnőm?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem ezt a lányt bármit megtennék ért nélküle öngyilkos leszek. Egyik este átlagos hétköznap alvás közben felkeltem arra hogy ébren vagyok és nem birtam aludni éreztem hogy finganom kell és eszembe jutott egy jó hecc. Tervem kivitelezésre került mipedig: Letoltam a gatyám barátnőm fölé helyeztem seggem és oda fingottam a képébe mire ő felsikitott én megilyedtem és elengedtem magam majd összeszartam magam. Hát sajnos nem egy testrészére került a salak anyagból kérlek segitsetek!!!!2010. jún. 27. 19:35
5/7 anonim válasza:
hát nem vicc mert tényleg meg tette velem ez a hülye :@ és ne irogass ilyeneket mert beégetsz
6/7 anonim válasza:
Szerintem, nem létezik, hogy valaki ennyire hülye legyen.
Amúgy, vegyél egy ásót.
Megvetted?
Most menj ki, és ásd el magad.
7/7 anonim válasza:
na te tenyleg nem vagy normalis. ez tuti atveres.
vagy ha megsem...adok egy jo tippet...kerd meg hogy o is fingjon pofan es szarjon is le hamar itt tartunk...
undorito fuj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!