Milyen nekem valo gimik vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Meg nemtudom hogy hova akarok menni gimibe es nincs is otletem. Ha tudtok jo gimnaziumot ami kozel van budorshoz akkor pls irjatok le! Tavaly kereken 4es atlagom volt de a mostani evet megprobalom meghuzni. Ezek alapjan esetleg tudnatok segiteni?2018. nov. 10. 14:41
1/2 anonim válasza:
Budaőrsön ez a legjobb gimnázium, és továbbtanulás szempontjából is a legelfogadottabb a felsőoktatásban. Akit ide felvesznek és elvégzi, nagy eséllyel tud továbbtanulni.
2/2 A kérdező kommentje:
Oda nem vesznek fel csak ha kitonu vagy en meg csak4 es atlaggal rendelkezek es amiket eddig irtam felvetelik max 70pont volt. Eddig a nagy sandort a balintmartont es a tamasi aront(bar az utobbi kettobe ketlem hogy felvennenek) jeloltem be
2018. nov. 14. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!